Wie zijn wij ?

I Love Hair wil je een thuisgevoel laten ervaren want deze kapsalon is meer dan een zaak waar je het haar laat knippen. Uiteraard is het belangrijk dat je als hairstylist van alle trends op de hoogte bent. Dat je de nieuwste technieken op kappersgebied beheerst. Daar volgen wij dan ook heel veel cursussen en bijscholingen voor. Vakmanschap is iets dat hoog in ons vaandel staat. Net als een persoonlijke benadering.

Kapsalon met een thuisgevoel

I love hair is geen doorsnee kapsalon. Dat is nooit de opzet geweest. Het heeft een eigen en huiselijk karakter. Je kunt er terecht voor alle behandelingen op het kappersgebied tot een totale verwendag. Maar steeds met een heel eigen en zeker ook gezellige benadering. Iedereen is welkom. Dat is voor ons belangrijk. Door creativiteit, vakkundigheid en persoonlijke benadering kunnen wij onze klanten een glimlach op hun gezicht en een uiterst tevreden gevoel bezorgen. Daar doen wij het voor. Bezoek ons en ervaar zelf hoe de sfeer bij I Love Hair is.

Creatief

Creatief kunnen zijn met haar, is iets dat in onze natuur ligt. Daar zijn de nodige ervaringen voor opgedaan tijdens de opleiding op de kappersschool in Maastricht en Heerlen. Maar zeker ook tijdens eenmodern kapsel stage in een exclusieve salon in Amsterdam. Hier zijn de eerste grote stappen gezet in de kapperswereld. Maar wel steeds luisterend naar wensen van klanten. Het is, voor ons, natuurlijk altijd spannend als wij een klant kunnen voorzien van een uiterst trendy haarstijl. Maar ook klanten die dat niet willen, zullen ook met een glimlach en een heel tevreden gevoel I Love Hair verlaten.

Voor iedereen

I Love Hair is een kapsalon voor iedereen. Mannen, vrouwen en kinderen. Jong en oud. Iedereen is welkom. Voor iedereen is er een kapsel dat bij hem of haar wensen aansluit. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor de dames maar zeker ook voor de heren en de kinderen. De prijzen zijn zeer betaalbaar, zodat iedereen gebruik kan maken van een heerlijke behandeling in de salon.

Moderne kapsels

Door trainingen en bijscholingen blijven wij op de hoogte van de laatste trend in haarmode en moderne kapsels. Hierdoor kunnen wij kapsels verzorgen volgens de laatste modetrends.  Dat geld ook voor haarkleuringen en verven. Er wordt gebruik gemaakt van de materialen van de beste leveranciers van haarproducten. Daarnaast is er de mogelijkheid voor het plaatsen van hairextensions. Ook epileren hoort tot een van de services die aangeboden worden.

Spoilday

Speciaal voor de dames houden wij regelmatig een “spoilday”. Oftewel een ontspannen en gezellige verwendag. Hier staat alles in het teken van verwennerij voor vrouwen op het gebied van haarmode, make-up en kleding. En dat alles onder het genot van een lekker drankje en hapje. En natuurlijk met veel gezelligheid! Wij laten jullie via onze Facebook pagina weten wanneer het weer zo ver is.

Daalhof

Daalhof is de wijk waarin I Love Hair gevestigd is. Aan de voorkant van de Herculeshof. De kapsalon is zeer goed bereikbaar. Aan de achterkant van het gebouw zijn er meer dan genoeg gratis parkeerplaatsen. Dat is zeldzaam in Maastricht. Vandaar ook de keuze voor Daalhof. Niet in de drukte maar eenvoudig te bereiken en voldoende gratis parkeerplaatsen.

Boek online

afspraak maken