Hair extensions

extensions bij I Love HairHair extensions is de naam die gebruikt wordt voor het toevoegen van haar. Hair extensions zijn er in heel veel vormen en ook verschillende maten. Hair extensions kunnen op vele manieren aangebracht worden. Wil je weten wat de mogelijkheden voor het aanzetten van hair extensions voor jouw zijn?  Laat je dan adviseren door een van de specialisten op haargebied bij I Love Hair.

Hair extensions

Er zijn heel veel redenen waarom jij kunt kiezen voor hair extensions.  Het kan zijn dat je jouw haar dikker of voller wilt laten lijken. Mogelijk dat je ook kiest voor langer haar. Of dat je jouw kapsel een frisse en hippe kleur wilt geven zonder daarvoor gebruik te willen maken van een haarkleuring. Of dat je jouw haar op een aantal plaatsen een structuur wilt geven zonder dat er een chemische bewerking aan te pas komt.

Veel mogelijkheden

Er zijn heel veel mogelijkheden om extensions aan te brengen en te gebruiken. Het is altijd raadzaam om met een van de specialisten van I Love Hair te overleggen wat jouw wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn. Er zijn extensions verkrijgbaar die al een eigen structuur hebben. Dat kan een krul of een vlechtje zijn. Mogelijk zelfs een rasta krul. Er is heel veel mogelijk. Maar wil je exact weten wat de mogelijkheden zijn, vraag het maar aan een van de haarspecialisten bij I Love Hair!

Boek online

afspraak maken