Dameskapsels

 

Dameskapsels hebben in de loop der jaren heel veel verschillende trends gekend. Van pruik tot Bob en ga zo maar door. De ontwikkelingen van de haarstijlen en dameskapsels staan nooit stil. Elk jaar weer worden er gedurende het jaar verschillende grote shows gegeven van de laatste trends in haarmode. Het kappersvak is een creatief vak waarin kennis van haar, haarstijlen en kniptechnieken samenkomt. Een hairstylist is een vakman. Bij I Love Hair zijn het vakvrouwen. Zij zijn door opleidingen en trainingen in staat hun klanten te voorzien van een kapsel naar hun keuze dat in overleg met hen gecreëerd wordt. Zo komt het dat een klant met een goed gevoel en veel zelfvertrouwen hun zaak verlaat. Dat zul je ook ervaren bij I Love Hair.

Verschillende kniptechnieken

bruin kapselMaar ook de kniptechnieken veranderen vaak. Afhankelijk van de dikte van het haar, de haarlengte en de gekozen haarcoupe worden er verschillende kniptechnieken gebruikt. Deze kniptechnieken zorgen er voor dat haar uitgedund kan worden. Of dat er verschil in haarlengte gebracht wordt. Ook zijn er kniptechnieken waardoor de haren vloeiend overlopen zoals een schuine pony. Het zijn technieken waar kennis en kunde voor nodig is. Zowel Rachelle als Britt beheersen door hun gedegen opleidingen aan de Kappersacademie deze kniptechnieken. Hierdoor zijn zij in staat je die haarcoupe te leveren die jij wilt. Overtuig je zelf maar van de vakkennis van de hairstylisten bij I Love Hair.

Welke haarcoupe

Maar hoe weet je nu welke haarcoupe bij jouw past? Of welke van de vele dameskapsels je die uitstraling zal geven die je wilt? Uiteraard is het op internet mogelijk om al een stijl uit te zoeken. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Maar kijk wel bij een website die vakkundig is.

modellenbij I Love Hair

Deskundig Advies

Deskundig advies is het allerbelangrijkste dat je kunt krijgen als er eenmaal een coupe is uitgezocht. Dan ben je bij I Love Hair op het juiste adres. In deze huiselijke kapsalon kunnen Rachelle en Nancy je uitstekend adviseren over verschillend dameskapsels. En of het dameskapsel dat je in gedachten had, ook werkelijk iets voor jou is. En zelfs een gekozen dameskapsel kan aan jouw specifieke wensen veranderd worden. Er wordt altijd met je overlegd wat jouw wensen en eisen zijn.  Zodat je met een nieuwe coupe I Love Hair stralend en vol zelfvertrouwen de zaak zult verlaten. Benieuwd naar de mogelijkheden in de meest huiselijke kapsalon van Maastricht? Maak dan maar een afspraak!

Boek online

afspraak maken